fredag 30 september 2011

Köksarbete

Själv har jag varit fullt upptagen med div jobb, Round Table klubbande, kurser etc under de senaste veckorna varför jag knappt har hunnit med att jobba på huset alls. Därför har uppdateringen på sidan också varit bristfällig. Nu är jag dock tillbaks och här kommer en första rapport.

Svärfar jobbar enträget på och har hunnit såväl spackla/måla köket så som börja montera skåpar. Här kommer bilder.
En hel del grejer blir det men det är tur att de kommer i stora delar.
Alla plattor var täkta med små vita fläckar som ni ser utmed flaskan. De var mycket svåra att få bort, men lite ättika och en svärmor gjorde susen. Underskatta aldrig husmorstrix...
Fler bilder på köket. Denna gången från hallen. Notera också vår arbetsmiljöhörna till vänster. Arbetsmiljöplan, brandfilt, förstahjälpenväska och släckare (ej i bild). Inga svensson-misstag här inte.
Här blir det köksbänkar....
Här har svärfar gjort höjderna så att vi kan spackla upp golvet i tvättstugan. Det är hög tid med tanke på att värmepannan snart skall monteras.

torsdag 15 september 2011

Dags för köksleverans

Bygget går sakta framåt nu för tiden med spackling och slipning. Har uppdaterat sidan lite dåligt men det känns lite tråkigt att fota spackel. I går kom i alla fall köket tillslut och lossningen gjordes i hällande regn. Blev mycket brådis så jag han inte med att ta några bilder. Får i stället ta när det börjar att komma på plats.


Min favoritkompis här, en 500w, halogenlampa. Stor del av arbetet från min sida görs ju kvällstid då det mer eller mindre alltid är mörkt.
Här är en bild över vårt vardagsrum efter leveranserna. Knökfullt med sköp, vitvaor och klinker blev det.